2010. augusztus 24., kedd

"Szabályok" a folytatáshoz

Jópáratoknak már kiküldtem a meghívókat. Mivel mostmár többen vagyunk, szeretném, ha odafigyelnénk pár dologra.
  • Csak annyi a kikötés, hogy tényleg nem egy sablonos, unalmas divat-blogot szeretnék vezetni, hanem inkább az összeállításokra hegyezném ki. Ezzel most egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy az eddigi bejegyzések unalmasak lettek volna :)
  • Nagyrészt szeretném, ha a saját ízlésemet (is) tükröznék, szóval vannak olyan stílus elemek, amiket nem igazán tartok érdemesnek, hogy itt megemlítsünk.
  • Inkább 'csemegéket' mutassunk be. Ami különleges, látványos, nem szokványos.
  • Ami praktikus, szép, de annyira nem evidens. Esetleg kicsit meghökkentő.
  • Én személy szerint nem annyira tartom fontosnak a sminkelésre kiélezni a dolgokat, arra ott van számtalan sminkes blog, ahol ezerszer több infót lehet találni :)
  • Vessünk fel olyan témákat, amikbe az olvasók is bekapcsolódhatnak, hozzászólhatnak. Kicsit működjön az egész egy fórumként, ahol tanácsokhoz juthatunk.
  • Mutassunk be szezonális dolgokat is.
  • Az összeállítások legyenek látványosak. Nyugodtan böngésszetek merészebb szettek után Polyvore-on, rengeteg gyönyörűséget és érdekességet lehet találni :)

És minden (csendes) olvasót arra kérnék, hogy írjátok meg, mire vagytok kíváncsiak, mit látnátok szívesen az oldalon, szerintetek mitől válhatna még színesebbé!
Sokat segít a véleményetek! :)

3 megjegyzés:

Elza,aki nem Elza írta...

hát,azt nem mondhatnám,hogy mindennel egyet értek,de majd megpróbálom

:)

zakkantlány írta...

Kinga,
nagyon klassz ötletnek tartom, hogy ilyen blogot indítottál! a gyurmaékszeres blogodnak vagyok rendszeres olvasója, de ez a felvetés is rögtön megtetszett. személy szerint nem vagyok nagy divatmániás, és sokszor nyűgnek érzem a vásárlást is. ha jobban belegondolok, lehet hogy ez azért van, mert egy kicsi plaza 4-5 márkás boltja nem jelent nagy választékot. szeptembertől pesten tanulok tovább, és elkezdtem gondolkodni a ruhatáram fellendítésén. szívesen olvasnék itt a blogon valami olyasmi cikket, amiben leírjátok, hogy melyek azok a ruhadarbok, amik jó ha vannak egy lány ruhatárában, sokmindenhez lehet hordani őket, és mégsem sablonosak. gondolok például egy blézerre, amit szerintem nagyon sokféleképpen fel lehet venni. vagy ha esetleg valaki fanatikus, érdekelnének még vélemények a fa ékszerekről. és végül, de nem utolsó sorban, ha valamelyikőtök tart egy kimerítő turi-túrát, azonnal számoljon be a zsákmányról!
summa summárum, szuper ötlet, amibe belevágtál, csak így tovább, és bocsánat a terjengősségért (ma ilyen bolond vagyok)! jó munkát kívánok: zakkantlány

topanka írta...

Nagyon varom a folytatast, csak igy tovabb! En elegge szuk latokorrel rendelkezem, ahogy a blogom is mutatja... ideje szelesiteni... :)